Organisaties

Welke maatschappelijke opdracht heeft jouw organisatie?

  • Mensen begeleiden naar een schuldenvrij leven?
  • Gezondheidsbevordering?
  • Voorkomen van onderwijsachterstand?
  • Mensen begeleiden naar betaald werk of maatschappelijke participatie?

Weet je of jouw doelgroep de taal- reken- of digitale vaardigheden beheerst die nodig zijn om een duurzaam resultaat te bereiken?

Ik kan jouw organisatie begeleiden in het proces van bewustwording tot aan het organiseren van passende scholing/ontwikkeling van jouw cliënten in de context van jullie organisatiedoelstelling.

Bedrijven

Werken in jouw bedrijf veel praktisch opgeleide werknemers?

Heeft het merendeel van deze groep maximaal een opleiding op MBO-2 niveau? Ook deze werknemers zullen zich moeten kunnen aanpassen aan de veranderende eisen op het bedrijf en in de maatschappij.  Toch volgen lager opgeleide werknemers minder vaak een cursus dan hoger opgeleide werknemers.

Eén van de oorzaken is het ontbreken van voldoende basisvaardigheden, waardoor deze werknemers een grote drempel ervaren in het volgen van een cursus of training.

Basisvaardigheden zoals taal- rekenen en digitale vaardigheden zijn de basis voor de verdere ontwikkeling.

Hoe zorg je in je bedrijf voor een positieve leercultuur, waar blijven ontwikkelen de norm is voor iedereen?

Ik kan je bedrijf begeleiden in het proces van bewustwording tot aan het organiseren van passende scholing/ontwikkeling van de praktisch opgeleide werknemers.

Hierbij vervul ik de rol als kwartiermaker en makelaar. Ik maak optimaal gebruik van de verbinding van voorliggende voorzieningen en mogelijkheden.

Overheden

Met name gemeenten voelen de verantwoordelijkheid om al hun inwoners de kansen te bieden om mee te doen in de samenleving. Gemeenten hebben vaak de sleutel in handen tot het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid.

Binnen de context van het brede sociaal domein kan je gemeente op een natuurlijke manier de verbinding maken met de ontwikkeling van basisvaardigheden voor hun inwoners.

Denk hierbij aan armoedebestrijding, gelijke kansen, participatie en meedoen.

Ik kan jouw gemeente begeleiden in het proces van bewustwording tot aan het organiseren van passende scholing/ontwikkeling van jullie inwoners.

Hierbij vervul ik de rol als kwartiermaker en makelaar. Ik maak optimaal gebruik van de verbinding van voorliggende voorzieningen en mogelijkheden.

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.